Skip to main content

LadiesDay - Krimpen aan den IJssel

Ieder jaar organiseert de tennisvereniging Langeland uit Krimpen aan den IJssel een dag voor de dames, de LadiesDay. Aan deze sportieve tennisdag, uitsluitend voor vrouwen, wordt door de organiserende commissie een goed doel verbonden.
Het goede doel voor dit jaar was de Stichting Fair Chance.

Er is dan ook moed voor nodig om deze LadiesDay op vrijdag de 13de juni te organiseren. Maar de organisatie zat goed in elkaar. Dankzij drie prachtige Ladies, Annette, Christine en Nancy die alles perfect geregeld hadden. Met daarbij een groep mannen, onder leiding van Frans, die zich beschikbaar stelde om alle Ladies extra te verwennen.

Er waren zelfgebakken muffins, fraai gedecoreerd met het logo.
Een stand met heel leuke sportkleding in de aanbieding.
En een heerlijke warme 'home made' lunch.

Tijdens de lunch werd het goede doel van deze bijzondere dag, de Stichting Fair Chance, waarvoor een collecte gehouden zou worden, voorgesteld.
Onze voorzitter, Mariëtte Bac, en de secretaris, gaven beide uitleg over het werk van Fair Chance, waarna de collectebus rondging.
De collecte, aangevuld door het bestuur van de tennisvereniging, leverde een bedrag op van
€ 310,00 voor de Stichting Fair Chance. Een bijzonder mooi resultaat.
Van dit geld kan op 20 augustus a.s. de bus worden betaald voor het dagje uit met de kinderen naar het Plaswijckpark in Rotterdam.

O ja, er is ook nog fanatiek door de dames getennist.
Het was de hele dag stralend weer. De Ladies straalden en ook de secretaris vanwege het mooie bedrag.

Namens het bestuur van de Stichting Fair Chance en de kinderen waarvoor wij ons inzetten, wil ik iedereen die aan dit geweldige initiatief heeft meegeholpen, van harte bedanken.

Wim Lindeman
Secretaris.

P6131685 P6131708

  • Aangemaakt op .